Welkom op de website van Bakken met Passie


De lekkerste croissant

03-06-14 12:12

Amstel Oost testte croissants.
"Je proeft de passie." De jury moet zich bij het openbaren van de einduitslag bedwingen niet in flauwe woordspelingen uit te barsten. Bakken met Passie, de bakkerij van hofleverancier Simon Meijssen met als missie 'het lekkerste brood en banket maken', heeft zich uitgeleefd op haar croissant.… De kleine croissant is fraai gevouwen, recht van vorm en enigszins donkerbruin van kleur.… Bij het afscheuren kruimelt de croissant overtuigend. De smaak is zacht, je proeft overduidelijk de roomboter. "Geen twijfel mogelijk, deze is echt het allerlekkerst," concludeert de jury unaniem. Om het eindoordeel te onderstrepen verdwijnen de laatste resten Bakken met Passie croissant razendsnel van het testbord. "We gaan er nog een halen," stelt de jury.

Posted in category-1 By Simon Meijssen

In het Parool tippen Amsterdammers hun favoriete broodje. Lisa (23) tipte onze ham-kaas croissant. 'Lisa's ouders wonen al haar hele leven om de hoek bij bakker Simon Meijssen, en vanaf het moment dat ze als middelbare scholier haar eigen lunch mocht kopen, deed ze dat bij de bakker; in de vorm van de lekkerste ham-kaas croissant van de stad. "Hij is zó lekker! Lekker veel ham en kaas, zowel binnenin als over de croissant heen, waardoor hij knapperig en zacht tegelijk is - de perfect balans"

Inmiddels woont ze niet meer in de buurt, maar fietst ze regelmatig om via het Museumkwartier om maar een croissant te kunnen scoren. "Ze kunnen hem voor je opwarmen, en dan kun je hem heerlijk buiten op een bankje opeten… hij is echt niet te vegrelijken met andere croissants. Hij is veel verser, veel groter en véél lekkerder!"'

Posted in category-2 By Marlies Deen